St. Just surt 06:21 i es pon 21:15 surt 22:37 i es pon 06:49

Notícies

Comunicat de l'Ateneu Universitari Sant Pacià

14 d'octubre de 2020Notícies Compartir:

El Consell Interuniversitari de Catalunya, el Govern i les universitats catalanes han acordat, tal com ha demanat el Departament de Salut, reduir l’activitat presencial als campus universitaris per contribuir a contenir l’índex de contagi per COVID-19 a Catalunya mitjançant la rebaixa de la mobilitat de la comunitat universitària i la reducció dels contactes socials. Aquesta reducció de l’activitat se centra concretament en les classes teòriques i no afecta les pràctiques ni les activitats de recerca.

L’Ateneu Universitari Sant Pacià s’afegeix a les mesures que s’han establert en aquest acord, i per tant, a partir de demà dia 15 d’octubre, les classes presencials a l’Ateneu se suspenen durant 15 dies, fins a divendres 30 d’octubre. Durant aquest període, les classes continuaran amb l’horari habitual mitjançant la modalitat de presencialitat telemàtica “L’Ateneu a casa”, tal com es va fer durant el confinament del proppassat curs 2019/2020.

Durant el dia d’avui, s’enviaran a tota la comunitat educativa les indicacions i recursos per poder començar demà mateix les classes presencials telemàtiques.

L’Ateneu Universitari Sant Pacià continuarà informant de les novetats que es puguin anar produint i d’eventuals noves mesures. En cas de dubte per part del professorat sobre l’aplicació de la normativa, es recomana que es consultin els casos concrets amb el degà de la facultat respectiva.

 

Armand Puig i Tàrrech
Rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià