St. Anselm surt 07:01 i es pon 20:39 surt 13:02 i es pon 02:45

Notícies

El Dr. Armand Puig presenta “De la Creu a la Glòria. Meditació bíblica sobre la façana de la Passió” a la Sagrada Família

2 de desembre de 2018Notícies Compartir:

El 27 de novembre s’ha dut a terme l’acte central de la III Setmana de la Bíblia a l’Arquebisbat de Barcelona. AIxí, la Sagrada Família ha acollit una meditació bíblica guiada pel Dr. Armand Puig, rector de l’AUSP, i titulada “De la Creu a la Glòria. Meditació bíblica sobre la façana de la Passió”. La meditació ha alternat els textos proposats pel Dr. Puig amb imatges de la façana i música d’orgue interpretada per Juan de la Rubia.

L’acte ha estat presidit pel bisbe auxiliar de Barcelona, Mons. Sergi Gordo i ha comptat amb la presència del cardenal Joan Josep Omella. Els assistents han rebut una edició del llibre dels Fets del Apòstols la Conferència Episcopal Tarraconense ha patrocinat per tal de ser distribuït gratuïtament durant la  III Setmana de la Bíblia.

Del 26 de novembre al 2 de desembre se celebra la III Setmana de la Bíblia a totes les diòcesis catalanes. La Setmana compta amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense i està promoguda per l'Abadia de Montserrat, l'Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l'Editorial Claret i Ràdio Estel-Catalunya Cristiana. "La Paraula és molt a prop teu” (Dt 30,14) és el lema d’aquesta edició.

Recupera l'acte

Fotografia: Pep Daudé, Sagrada Família.