St. Anselm surt 07:01 i es pon 20:39 surt 13:02 i es pon 02:45

Notícies

El Dr. Ricardo Mejía, nomenat acadèmic de la Societat Internacional per a la Ciència i la Religió

17 de maig de 2021Notícies Compartir:

El Dr. Ricardo Mejía, professor de la Facultat de Filosofia de Catalunya, ha estat nomenat acadèmic de la ISSR, la Societat Internacional per a la Ciència i la Religió, de la Universitat de Cambridge. El president de la ISSR, professor Michael J. Reiss, ha notificat al Dr. Mejía la proposta de nomenament per part del Comitè Executiu.

Algun dels acadèmics d’aquesta institució són els científics Francisco Ayala o Francis Collins, director del projecte Genoma Humà, i anteriorment ho han estat Ian Barbour, Mariano Artigas o Wolfhart Pannenberg, entre d'altres. Ricardo Mejía és un dels dos professor en actiu de l'Estat que hi estan incorporats, juntament amb Javier Sánchez Cañizares, de la Universitat de Navarra, que dirigeix el grup Ciència, Raó i Fe.

El Dr. Mejía forma part del grup de recerca interdisciplinar "Theosciences". Mejía pensa que aquest nomenament “és una oportunitat per portar cap al nostre Ateneu el fruit del diàleg interdisciplinar i interconfessional sobre el camp ‘ciència i fe’”