St. Anselm surt 07:01 i es pon 20:39 surt 13:02 i es pon 02:45

Notícies

Els alumnes de primer de grau tornaran a les aules a partir del dimarts 9 de febrer

7 de febrer de 2021Notícies Compartir:

L'Ateneu Universitari Sant Pacià recupera, en gran part, la docència presencial física per als alumnes de primer curs de grau. Aquest fet és en aplicació de les noves mesures del PROCICAT en relació al Covid19 (Resolució SLT/275/2021, DOGC 8335, 6 febrer 2021) que permeten la docència presencial en el Primer curs de Grau universitari.

Així, aquesta mesura s’aplicarà a partir de dimarts vinent, dia 9 de febrer, únicament al Primer curs de Grau de les Facultats de Teologia i Filosofia (Quinquenni filosoficoteològic) i a les matèries comunes amb Filosofia i Teologia del Primer curs de Grau de la Facultat Antoni Gaudí. D'aquesta manera, doncs, i només per a aquests cursos, l’inici del Segon semestre serà dimarts, dia 9. Les classes es duran a terme a l’Aula 1 del Seminari amb totes les mesures de prevenció sanitària vigents: ús de mascareta, distanciament, higiene de mans i ventilació de l’aula. Podeu recuperar les mesures de prevenció que s'apliquen a l'Ateneu Universitari Sant Pacià, aquí.

La resta de cursos de Grau i Màster de les tres Facultats, de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis i de l’Escola de Llengües Antigues, així com també les dels cursos no acadèmics, s’impartiran a partir de dilluns 8 de febrer, segons la programació i horaris establerts, en modalitat telemàtica com s’ha fet fins ara.

 

La Secretaria de les Facultats de Teologia i Antoni Gaudí i l'Institut de Litúrgia ad instar facultatis atendran presencialment amb horari fix

També hi ha novetats en referència a l'atenció presencial de les secretaries de de les Facultats de Teologia i Antoni Gaudí i l'Institut de Litúrgia ad instar facultatis. A partir de dilluns dia 8, s'obrirà al públic de manera presencial durant el matí, d'11 a 13 h, de dilluns a dijous. Es podrà contactar amb Secretaria de manera telefònica la resta d'horari d'atenció al públic (dilluns a dijous, de 9 a 11 h i de 16 a 19 h, i divendres, de 9 a 14 h), o a través del correu docencia@edusantpacia.cat.

 

Adjuntem el comunicat del Secretari General de l'AUSP, Dr. Miquel Ramon Fuentes, en relació a aquestes noves mesures.