St. Bernat surt 06:16 i es pon 21:27 surt 09:53 i es pon 23:56

Notícies

Els exàmens del primer quadrimestre es faran fonamentalment de manera telemàtica

11 de gener de 2021Informacions de Secretaria Compartir:

 

COMUNICAT DE L'ATENEU UNIVERSITARI SANT PACIÀ

En data 8 de gener de 2021 s’ha reunit el Consell Directiu de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, presidit pel seu rector. Entre altres temes s’ha parlat de les modalitats d’exàmens finals del quadrimestre actual, que s’han de dur a terme entre el 18 i el 29 d’aquest mes. Els acords presos han estat els següents: 

  • Els membres del Consell han subratllat que la modalitat ideal i primera per a efectuar una recta i precisa avaluació acadèmica dels estudis impartits en els centres de l’AUSP és la modalitat presencial.
  • Les circumstàncies actuals vinculades amb una pandèmia en expansió juntament amb les dificultats que aquesta situació comporta en l’ordre de la sanitat i de la mobilitat social, i tenint ben present l’exercici de la responsabilitat que ens pertoca com a institució acadèmica de l’Església catòlica, tot plegat ens ha portat a concloure que és millor que, en aquesta convocatòria, els exàmens finals de l’Ateneu siguin realitzats fonamentalment en la modalitat telemàtica.
  • Els degans de les facultats de Teologia, Filosofia i Antoni Gaudí i el president de l’Institut de Litúrgia ad instar Facultatis resoldran els casos concrets en què es plantegi la necessitat d’avaluar una matèria mitjançant un examen realitzat segons la modalitat presencial. La resolució de les autoritats acadèmiques tindrà en compte prèviament l’opinió del professor i dels alumnes afectats.
  • L’ús de la modalitat telemàtica com a sistema d’avaluació acadèmica es farà mitjançant la plataforma “Exam.net”, que serà facilitada pels serveis de secretaria i comunicació de l’Ateneu, o per altres plataformes consensuades amb aquests serveis. Apel·lem a la lleialtat acadèmica per part de tots a l’hora de fer possible, en les circumstàncies presents, una avaluació justa i transparent.


Barcelona, 8 de gener de 2021

Armand Puig i Tàrrech, rector, i Consell Directiu de l’Ateneu