St. Anselm surt 07:01 i es pon 20:39 surt 13:02 i es pon 02:45

Notícies

Quinze dies més d'Ateneu a casa

30 d'octubre de 2020Notícies Compartir:

Adjuntem el comunicat del rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià:

Benvolguts professors/es, alumnes i personal no docent de l'Ateneu:

La greu situació de la pandèmia ha portat les autoritats sanitàries a decretar la prohibició de docència presencial pel que fa a les classes teòriques per als pròxims quinze dies. L'Ateneu entra de ple en aquesta categoria i, per tant, entre el 2 de novembre, dilluns, i el 13 de novembre, divendres, continuarà funcionant el programa "L'Ateneu a casa". Tan sols impartirem docència telemàtica.

Voldria remarcar la bona disposició de tothom per a fer possible una resposta correcta a la situació actual. L'Ateneu és una gran família de dotze institucions que procuren fer el màxim possible per a mantenir l'activitat acadèmica en moments delicats com els que vivim. Fer-ho així ens ajuda a vèncer la temptació de desànim i garantir la continuació de la docència. El compromís acadèmic i personal és un signe del nostre convenciment, que és sostingut per l'auxili diví.

Les persones encarregades de la bona marxa del programa i les secretaries de les institucions de l'Ateneu estan al servei de tota la comunitat universitària. El meu agraïment, en nom de tots, a aquestes persones i, de manera especial, als alumnes que s'encarreguen de gestionar les aules telemàtiques.

Una salutació molt cordial, amb el desig que puguem retrobar-nos presencialment ben aviat en les seus de les diverses institucions (facultats, instituts i centres).

Que el Senyor vetlli per la nostra humanitat!

 

Armand Puig i Tàrrech, rector de l'Ateneu Universitari Sant Pacià