St. Modest i Sergi surt 07:34 i es pon 18:36 surt 21:05 i es pon 09:42

Preguntes freqüents

Quina modalitat de classes hi haurà durant el curs 2021/2022?

Les classes a l'Ateneu Universitari Sant Pacià seran sempre presencials. Tot i així, per casos excepcionals s'activarà "l'Ateneu a casa", la modalitat en línia de docència de l'AUSP. Aquesta modalitat s'activarà només amb el permís del Degà, segons la casuística personal. 

Quins són els símptomes de la malaltia SARS-CoV-2?

Els símptomes lleus que poden indicar la malaltia de COVID són: febre, tos, sensació de falta d'aire, malestar general, pèrdua sobtada del gust i l'olfacte, diarrees i vòmits. Amb qualsevol d'aquests símptomes està prohibida l'entrada a l'AUSP.

Què he de fer si sóc a l'AUSP i tinc símptomes de SARS-CoV-2?

T'has d'apartar immediatament de les persones del teu voltant, rentar-te les mans i marxar cap a casa el més aviat possible, si pot ser sense fer servir el transport públic. Una vegada en aïllament, posar-te en contacte amb el centre d'atenció primària de referència, i avisar a la Secretaria de l'AUSP per telèfon (934 53 49 25) o, en cas que sigui fora d'horari de Secretaria, enviar un correu electrònic a docencia@edusantpacia.cat

Què he de fer si sóc a casa o fora de l'Ateneu i tinc símptomes de SARS-CoV-2?

El més urgent és posar-se en aïllament i contactar amb el centre d'atenció primària de referència. També caldrà que avisis a la Secretaria de l'AUSP per telèfon (934 53 49 25) o, en cas que sigui fora d'horari de Secretaria, enviar un correu electrònic a docencia@edusantpacia.cat. En cap cas està permesa l'entrada de persones amb símptomes a l'AUSP.  

Si convisc amb persones amb símptomes de la malaltia, puc anar a l'AUSP?

Consulta la normativa del del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya que fa referència als contactes estrets.

Com sabré si sóc contacte estret d'una persona contagiada de l'Ateneu?

Rebràs un avís de l'AUSP a través del canal de Telegram de l'Ateneu Universitari Sant Pacià @covidsantpacia o per telèfon. L'AUSP fa controls d'assistència a cada aula per tal de portar un registre dels contactes dels alumnes i els professors, i alhora, rep els avisos de les persones amb símptomes o contagiades. A partir d'aquí, el Responsable COVID del centre, amb l'assessorament d'un sanitari, determina quines mesures s'han de dur a terme.

He de dur mascareta sempre, a l'AUSP?

Sí. La mascareta és obligatòria per a tothom en tots els espais, amb l'exempció de les persones amb contraindicacions mèdiques que tinguin un justificant acreditatiu.

Com seguiré la docència si estic en aïllament?

El seguiment de la docència i el curs està garantit per a tots els alumnes, sigui en les circumstàncies que siguin. Segons cada cas, el Responsable COVID del centre informarà a la persona confinada com podrà seguir la docència.